Parfum­consultatie

Ontdek een parfum dat u als het ware op het lijf is geschreven. In een parfumconsultatie gaan we samen op zoek naar die ene geur die voor u de uitdrukking van uzelf is.

place-vendome-consult-abstract

Onze persoonlijkheid wordt gevormd door de gebeurtenissen in ons leven.

Dat geldt ook voor onze geurherinnering, onze geur-associatie en ons gevoel daarbij.

Wat als prettig wordt ervaren door de ene persoon kan door een ander individu een afkeur veroorzaken.

Iedereen is uniek, met zijn of haar eigen olfactorische afdrukken in het geheugen, met elk een eigen visie op wat een gevoel van bekoring of geluk teweegbrengt.

Via de weg van een geurconsultatie kunnen wij, samen met u, die perceptie, de eenheid tussen u en uw parfum, gaan finetunen.

Uit een collectie van meer dan 900 parfums worden er uiteindelijk drie geselecteerd en voorgesteld, om drie facetten van uw leven te weerspiegelen.

Het eerste facet is wie we zijn als we niet alert hoeven te zijn. Dit parfum is het meest intiem, met het minst franjes, maar zorgt voor onze inner-balance.

Het tweede luik is wie we zijn in onze sociale omgang met anderen. Het is de communicatie van u als individu, met de wereld om u heen.

Het derde en laatste facet is het ideaalbeeld van uzelf. Schoonheid is de beste versie van uzelf, van binnen en van buiten.

Na een geurconsultatie, die ongeveer 45 minuten in beslag neemt, wordt uw zielsparfum ook overhandigd.

De geurconsultatie gebeurt na afspraak.

De waarde, inclusief het resulterend parfum, bedraagt €300 .

Scroll naar boven